Välkommen

Ring oss!

0733-824408

Blue-hudvårdsprodukter

Blue-hudvårdsprodukter

Blue-hudvårdsprodukter med den senaste forskningen och teknologin. Blue kom till Sverige 090909. Blue finns i 32 länder . Natur produkter som är utmärkta för din hy Det finns allt från topp till tå. Prova dem gärna på en demonstration. Fina erbjudande för värdinnan. Inget Köptvång Du kan också komma till Byahuset i Södra Sandby Ni är kanske några väninnor som vill ha en trevlig kväll med fotbad t.ex

Döda havs mineraler och lera är rekommenderat som en naturlig hjälp att förnya ,ge vitalitet och energi till huden. Blodcirkulationen ökar och huden ser yngre ut och känns spänstigare.Leran återupplivar huden genom att ta bort döda hudceller. Detta bidrar till att öka tillgängligheten av oxygen till hudens vävnad och tar bort giftämnen. Leran tränger djupt in i porerna och hjälper huden att absorbera mineraler och spårämnen.

Ett unikt samarbete mellan Blue´s laboratorium i Israel och laboratorier i Scweiz ha resulterat i synergi effekt som har en mer effekt än de vanliga fuktighetskrämerna. Deep Beauty Blue är kosmetiska produkter med en medicinskt liknande fördelar för hud med åldersrelaterade problem och har därför status som Cosmeceuticals.

blue2312