I dagens samhälle så kan det vara svårt att få tiden att räcka till för allt som man vill och ska göra. Man vet att träningen är viktig för att man ska orka med både vardagens arbete och helgernas fritidsaktiviteter. Samtidigt så hinner man inte iväg till gymmet, det kanske är dags att bygga ett hemmagym?

Det första som du behöver fundera på är var du ska placera ditt gym. Har du något rum över så kanske det kan passa till just detta. Surfa in hos Gorilla Sports som säljer utrustning för just detta och kolla in lite olika gympaket som de säljer för att påbörja ditt byggande av gym hemma. Gör upp en budget hur mycket som du har råd att spendera på ditt gym och gör också en plan hur länge det ska ta innan du har ett komplett gym som du vill ha det.

För övrigt så kan rummet fungera som det är och du behöver inte åtgärda så mycket. Renas ur allt som inte behövs i rummet och lägg in någon dämpande matta på befintliga golvet så du inte förstör det om du tappar vikter och annat. Något annat som kan vara bra att kolla upp är ventilationen. Det kanske behövs dras in något ytterligare som gör att du får en bra luft i det rum som du valt som gym. Speglar kan också vara trevligt att få upp om inte annat för att göra rummet större.