När det kommer till renlighet är det viktigt att hålla sig hel och ren kontinuerligt. Du behöver duscha regelbundet men också se till att du använder rätt typ av produkter när du duschar. Att tvaga sig har funnits i våra rutiner sedan lång tid tillbaka.

Det sägs att i det antika Grekland att det fanns stora badhus som användes för att tvätta sig och hålla sig ren. Redan då användes olika typer av naturmedel för att göra sig själv ren. Idag kan du shoppa online för att få rätt typ av duschkräm hem.

Handhygien är vital

Efter att coronapandemin slagit till år 2020 är vi idag mer medvetna om att vi behöver tvätta våra händer ofta. Det finns många olika bakterier och virus som vi behöver tvätta bort från våra händer. Därför är det viktigt att du implementerar en rutin att du tvättar händerna ordentligt med tvål varje dag efter att du kommit hem.

Återfukta

Efter att du använt tvål och olika typer av duschkräm är det viktigt att du återfuktar din hud. Det är vanligt att tvål håller dig ren men också torkar ut din hud. Passa på att köpa en tvål med samma märke som din handkräm.