Ta hand om dig själv och varandra

Många gånger så riktar vi in oss på att vi själva ska må bra så till den grad att vi kanske glömmer bort hur vår partner mår, att ta hand om sig själv och varandra är viktigt i ett förhållande. Om den ena inte mår så bra så är risken stor att det smittar över till den andre.

Om det har gått så långt att ni själva inte kan göra något åt saken så är parterapi något ni kan prova på. Att få professionell hjälp när man inte själva kan reda ut saker och ting kan vara ett måste för att man ska kunna leva tillsammans. Genom att hitta tillbaka till varandra och skapa det förtroende man hade för varandra tidigare är viktigt i ett förhållande och något som måste fungera för att man ska må bra tillsammans.

Att träna tillsammans kan vara en hjälp i ett förhållande där det kan finnas spänningar, visst är egen tid viktigt och att skapa denna vid tillfällen då man ska träna kan ge en personlig boost men också för förhållandet. har man detta gemensamma intresse så varför inte testa ett par gånger för att se om det kan vara något för just er, det är inte säkert att det passar alla. Men genom att prova så ser man ju hur det fungerar.

Ta till vara på tillfällen som kan stärka ert förhållande, det kan vara att laga en måltid tillsammans eller göra något annat där ni kan få vara tillsammans. Hitta på roliga saker som båda kan tycka om och prata med varandra.