Kanske du vanligtvis brukar gå och träna på gym? Men tack vare pandemitider så blir det inte så just nu. Träna vill du göra ändå så då kan det bli att träna hemmavid så gott det går. Försök bibehålla dina träningsrutiner även om du tränar hemma.

Så klart så blir det inte samma sak som att gå iväg till gymmet och träna. Man får göra det bästa av situationen och skaffa sig det som krävs för att man ska kunna utföra viss träning hemma. Se till att anpassa ett rum där du kan ha dina träningsprylar framme så kan det underlätta när du ska träna. Köp hem lite hopprep, gummiband/rem som du kan använda dig av i vissa övningar. Vissa övningar kanske inte ens behöver något redskap.

Skaffa dig träningsprogram som passar i hemmet. Försök att få så bred och varierad träning som möjligt. Det kan vara svårt att träna som man gör på ett gym. Men man får försöka och det viktiga är att du gör någon form av träning även om du gör det hemma istället för på gymmet. Tids nog så kommer du att kunna gå tillbaka till gymmet och de maskiner som du brukar använda där. Vi hoppas att du mår bra även att det är som det är nu och att du tar ditt ansvar och tränar hemifrån.