Alla vet att det är bra för oss att vi rör på oss och att vi äter en varierad kost. Träningen är bra för att bygga upp kondition och muskler. Kosten är det drivmedel som gör att vi orkar med.

Ibland så kanske vi får brist av mineraler eller vitaminer och då gäller det att tillsätta detta i någon form så kroppen mår bra. Om vi äter någorlunda varierat och försöker hålla en bra diet så minimerar vi riskerna att kroppen saknar detta. Men det är inte alltid som vi kan hålla oss i den form som vi önskar.

Vi försöker nog så gott vi kan att träna rätt, äta rätt med allt vad det innebär. Det kan komma perioder i livet då vi kanske råkar ut för någon sjukdom och inte kan underhålla vår kropp som vi gjort. Om man känner sig hängig så ska man naturligtvis inte träna utan ta det lugnt och försöka bli så frisk som det bara går.

Är man sjuk under längre tid eller har återkommande krämpor så ska man naturligtvis söka hjälp för detta. Sjukvården kan hjälpa dig att komma fram till vad som är fel och du kan få behandling för detta.